Wednesday, April 21, 2010

Sale



Terpikat tak???.....

12 comments:

aintsuperwoman said...

amboiii..dah survey nak shopping untuk raya ke? hehee

Ibu Sayang said...

salam Kak Zai,


Betul-betul buat ku TERGODA. Oh tidak!!!

Abdul Munir Sanusi said...

Auntie, auntie. Saya tengah geleng-geleng kepala ni. Memang kaki shoppinglah auntie ni. Keh keh.

xiiinam said...

Salam kembali....



Terima kasih atas kunjungan ke xiiinam...

cikmanggis said...

salam tun..sale?alamak!!

Ibu n Abah said...

kak zai,
haaaaaaa... jadi promoter gulati yer.. hahahahah
kawan baik saya banyak sahamnya dengan gulati, kalau saya ikut dia.. sure saya pun menanam saham jugak dibuatnya... heheheheh

Sue @ Nenie said...

Uyeeee...taun ni ada chan nak melaram time raya selepas termiss taun lepas berturut-turut pasal time itew baru abis pantang...kih kih kih....

Zaitun said...

aintsuperwoman

Bukan untuk raya Fa pantang jumpa pilih2 terus letak kat kaunter he3...




Ibu Sayang

W'salam

Macam ni lah kalau duduk Kl banyak sangat shopping komplek mudah tergoda...

Zaitun said...

Abdul Munir Sanusi

Auntie nak tanya ada tak ubat nak hilangkan penyakit suka shopping.Dah cuba banyak cara tapi masih gagal. Bulan april ni saja dah 3 kali Pakistan tu ambik duit auntie entah jampi apa dia buat...

Zaitun said...

Xiiinam

W'salam

Sama2 kasih.




cikmanggis

W'salam

Beli jangan tak beli...

Zaitun said...

Ibu n Abah

Kak Zai pun dah lama tanam saham kat pakistan ni sampai anak2 pun terikut2 bila pergi kedai lain dia orang macam tak semangat aje.

My hubby selalu cakap kainnya cantik tapi bau pakistannn...


Sue @ nenie

Ok tahun ni beli banyak2 qado'yang lepas2...boleh melarammmm...

Mak Su said...

sudah tentu terpikat!! ;)