Thursday, April 8, 2010

Maphilindo



Kalau sesiapa pergi Melawati mesti pernah makan kat sini. Tempatnya foodcourt biasa aje tapi memang laku mee yang dijual dari dulu hingga sekarang.

8 comments:

syamimi azmira said...

meleleh dah air liur ni.nak....

zureen @ mama said...

Macam nampak sedap jer..nak kena cuba kalau lalu disini nanti.. :)

Ibu n Abah said...

salam kak zai,
tunjukkanlah gambar bihun sup nyer... :-)

silversarina said...

tengok nama nya aje dah tergoda ...sure sedap tu !

Abdul Munir Sanusi said...

Pergh, tangkap leleh dibuatnya auntie.

kak Erna said...

salam zai..tak pernah sampai..dan tak pernah rasa..mesti sedap tu..tu sebab zai promote tu kan..

Zaitun said...

syamimi

Kasihan sampai meleleh air liur, kat Melaka mesti ada yang lebih special.





zureen @ mama


Kalau lalu kat tempat tu singgahlah, kak Zai dari dulu memang jadi pelanggan tetap.






Ibu n Abah


W'salam

Itu la kak Zai terlupa nak snap gambar mihun supnya terlalu ramai segan pula.

Zaitun said...

silversarina


Agaknya nama special tu buat orang suka datang.Supnya boleh tambah termasuk daging dan spare parts penuh mangkuk memang yummy.




Abdul Munir Sanusi


Memang nyum-nyum naknya kalau cuaca sejuk2.




Erna

Kalau tengok periuk supnya punyalah besar habis selalu.
Cubalah sekali mesti nak dua kali dan berkali2 he3...