Monday, April 19, 2010

ALHAMDULILLAH

Adik beradik saya berkumpul lagi tapi hanya 3 orang saja sebab yang lain ada hal. kali ni kami berkumpul dirumah adik di section 13 Shah Alam. Tujuan kami berkumpul untuk berjumpa anak buah( Nazwan) yang baru balik dari mengerjakan umrah. Selain dari kakak, ayah dan seorang lagi anak buah(Nazuha) sekeluarga turut serta. Syukur Nazwan selamat pergi dan kembali dan yang seronoknya dapat ole-ole.....

Nazwan

Buah zuriat


kurma Nabi





Shawl


Sejadah

Kupiah


Erin...cicit pertama ayah dpt hadiah dr Bahrain sb dpt 6 A dlm Upkk

9 comments:

Mak Su said...

wah, syukur alhamdulillah. pulang dan berkongsi kebahagiaan

kak Erna said...

syukor dah selamat kembali..terliur tengok coklat dari mekah tu..sedap..

aintsuperwoman said...

Alhamdulillah, banyaknya bawa balik buah tangan utk sedara mara sahabat handai ye..

Ibu Sayang said...

Salam Kak Zai,

Amboi....anak buah kak zai ni sambil menyelam minum air ya..pe2 pun dapatlah kak zai me`rasa'.

Buah zuriat tu saya dapat beli banyak jugak dulu, untuk di bagi kepada pasangan yang susah dapat anak.

Sekian.

Zaitun said...

Mak Su

Alhamdulillah selamat semuanya. Seronok katanya maklumlah masih bujang, senang buat umrah sorang2.





kak Erna

Coklat tu memang sedap ada mashmelow dalamnya.

Zaitun said...

aintsuperwoman

Terpaksa beli banyak keluarga ramai.Tapikan Fa yang bestnya siapa yang datang awal boleh pilih2.





Ibu Sayang

W'salam

Itu untungnya kalau kita keMekah boleh beribadat, ziarah kemudian shopping.

Mungkin buah tu mujarab sebab itu setiap pergi mesti ada orang kirim.

Ibu n Abah said...

kak zai,
wah.. menyopping sungguh anak sedara kak zai..
sure ada lebih bagasi...

Uncle Lee said...

Hello Zaitun, enjoyed looking at your pics. Who plays that guitar in first photo? Nice guitar too.
Have a nice day and keep a song in your heart, Lee.

Zaitun said...

Ibu n Abah

Keluarga ramai terpaksa beli banyak.




Uncle Lee

Hello,

Thanks. The guiter belong to my niece and infact she got 3 guiters.Have a nice day to you too.