Monday, July 26, 2010

Genap Setahun

Hari ni saya tukar cat rumah sempena genap setahun saya menjadi blogger. Kalau sebelum ni saya pilih pink tapi kali ni saya pilih biru. Cantik tak............?

20 comments:

kak Erna said...

cantik zai..terang dan jelas..senang nak baca..dan sejok mata memandang..tahniah..dah setahun..
saya belum setahun lagi..

ckLah@xiiinam said...

Mood Nisfu Syaaban...sejukkk.
Selamat bernisfu Syaaban kakZai.

endiem said...

tahniah.. semoga dapat diteruskan lagi.

ibuintan said...

tahniah kak zai,
biru memang warna feberet saya, tenang dan damai gitu, tahniah dah setahun usianya

fa*atip said...

cantik, simple and minimalis! heheee...**sambil cari2 kot2 ada perabut IKEA** :D

Tirana said...

Simple dan cantik..

Ibu Sayang said...

Salam Kak Zai,

Cantik....lembut & syahdu, sejuk anak mata bila memandang...

Tahniah dah satu tahun menjadi blogger.

zureen @ mama said...

Warna biru yang Kak Zaitun pilih nampak sejuk dipandang..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Salam Kak,

memang sejuk..

biru favret saya kak..

pB said...

salam Kak Zai



cantik

simple

cikmanggis said...

salam zai..wah cantiknya ..nak sambut raya dengan rumah baru ya hehe:)

Mak Su said...

warna ni lembut :)

kakpah said...

salam. uish.. lama tak datang sini. bukak blog sendiri pun dah jarang.
dah rumah baru ek..
cantik.. biru warna feveret ramai orang..

Kamsiah said...

salam
ok la...setahun...lama jugak tu...saya hampir tiap bulan tukar...cepat bosan tgk yg sama tiap hari heheh

Zaitun said...

kak Erna

Terima kasih,ha'ah terang sikit dari warna yang lama.





ckLah@xiiinam

Selamat Nisfu Syaaban juga buat ckLah.





endiem

T.kasih sudi singgah.

Zaitun said...

ibuintan

T.Kasih, love is blue hehehe....




fa*atip

Sekarang sale.... meh kita cari barang2 murah untuk raya.





Tirana

Simple untuk orang lama macam kak Zai.

Zaitun said...

Ibu Sayang

Salam...Pejam celik tak sangka dah setahun.T kasih sudi jadi rakan alam maya kak Zai.





zureen @ mama

Kadang2 macam kita tengok langit dan laut...sayu aje.





azrina.03.07

Salam...Reen pun suka biru,tentu lembut orangnya.

Zaitun said...

pB

Salam...ha'ah simple tak serabut sangat.





cikmanggis

Salam...hehehe...raya dulu belum puasa....





Mak Su

Ramai yang suka warna lembut.

Zaitun said...

kakpah

Salam....busy ya...tukar sempena setahun.Warna kegemaran ramai.





Kamsiah

Salam...Kak zai masih belajar.Rajinnya...

Mak Su said...

akak kena tag :)

http://ceritakosong.blogspot.com/2010/07/tag-dan-award-bestest-blog.html