Monday, May 31, 2010

Shopping, Melawat & makan

Semalam sebelum pergi hospital singgah dulu kat Sunway Pyramid sebab sikakak nak beli baju. Punyalah jauhnya nak mencari kedai Romp akhirnya jumpa juga. Dapatlah dia baju yang dihajati. Hubby juga dapat 2 helai T-shirt Jeep. Lepas tu merayap dari satu kedai kesatu kedai, dah habis round kami ke hospital.



adik

Sampai kat sana ramai saudara mara datang melawat maklumlah semalam hari ahad, nampak anak buah ceria sedikit sebab semua wire dah ditanggalkan bermakna semua ubat yang dimasukkan melalui injection dah diberhentikan. Doktor cuma bagi dia makan ubat pil.

Pukul 8 malam kami semua balik sebab masing2 ada hal esoknya bermakna hari ini, ada anak2 yang masih belum habis exam. Sebelum balik saya sempat singgah makan, anak nak makan western food. Saya order lamb chop, hubby nasi ayam(typical malay) 2 orang anak oder sizzling chicken. Kalau ikut selera saya lebih suka western kat Kenny rodgers berbanding kat kedai2 lain sebab banyak pilihan dan lebih sedap. Habis makan kami terus balik lepas tu terus ZZZZzzzzzzzz.....



sizzling chicken



lamb chop

8 comments:

fa*atip said...

kak Zai,
Tak nampak pun tulang2, kak Zai sorokkkkk ye! hehehe....

mama zharfan said...

salam ziarah...yum yum sedapnya :)

ciEk NiENa said...

sedap nyer makanan tu.. tetibe jew terasa lapar plak.. huhu

Zaitun said...

fa*atip

Tak nampak ke? unvisible lah kot berterabur kat ats meja tu kak Zai tak susun macam fa buat...

Zaitun said...

mama zharfan

Salam. Terima kasih sudi singgah.

Zaitun said...

ciEk NiENa

Salam. Terima kasih sudi singgah.
Tak berapa sedap makanannya.

Ibu Sayang said...

Salam Kak Zai,

Alhamdulillah.. kesihatan anak buah akak bertambah baik.

p/s: Comel anak dara Kak Zai cute miut mcm mamanya juga.

Zaitun said...

Ibu Sayang

Salam,

Cute ke? mama dia lagi cute kalau beli baju mesti yang bersaiz xl dan kadang2 xxl pun ada hehehe....