Thursday, May 13, 2010

Happyyy

Lega rasanya bila anak dah habis exam. Tugas ibu mengiringi doa agar anak diterangkan hatinya, kuatkan daya ingatannya dan dipermudahkan. Berita yang menyeronokkan bila anak bagi tahu result midterm test, ma akak dapat highest marks, ALHAMDULILLAH... Harap2 final exam juga sama macam tu.




Berita gembira juga adik dari Sungai Petani singgah ada meeting kat Putrajaya. Salam bila nak balik genggam tangan erat2, dapat angpow....,seronoknya.

12 comments:

cikmanggis said...

ooo patut lah Zai hepi hehe.Dapat ang pow tu yang bestnya:) semoga zai sentiasa sejahtera hendaknya.

azieazah said...

Syukur.. tumpang gumbira dgn result exam anak. Apa lagi ler yang kita selalu doa, kalu bukan kejayaan anak2 kan?

Zaitun said...

cikmanggis

Bab dapat angpow memang seronok, boleh datang selaluuu....

Terima kasih, begitu juga buat cikmanggis.






azieazah

T.kasih

Betul kata azie kejayaan anak kejayaan ibu juga kan.

CikguZue said...

Tahniah...saya tumpang gembira.

fa10 said...

anak yg nak exam emak yg terlebih risau, gitulah selalunya kan? tahniah buat anak bonda

Ibu Sayang said...

Salam Kak Zai,

Alhamdulillah berkat usaha dan doa akak, anak dpt result cemerlang. Saya tumpang happy...

Selalu ke akak dpt ang pow??? Bestnyaaa...

fa*atip said...

kak Zai,
nanti kita jumpa kak zai nak salam, siap2kan angpow ye! hihihi...

Zaitun said...

Cikgu Zue

Terima kasih banyak2.






fa10

Berkatnya lebih kalau doa ibu.
Terima kasih.





Ibu Sayang

T.kasih. Ibu memainkan peranan penting, tambah lagi kalau anak tengah exam.

Adik dan anak buah memang selalu bagi angpaow. Kalau raya lagi ramai dan banyak jumlahnya. hehehe.....

Zaitun said...

fa*atip

Kalau salam dengan kak Zai mesti dibawah umur lepas tu kena ukur ketinggian Huhuhu.......

fa*atip said...

okay okay...I suruh Qistina yang salam...hehehehe!

kak Erna said...

zai..alhamdulillah..kejayaan anak memang menggembirakan ibubapanya..
seronokan..bila dapat angpow ni..tak raya pun ...

Zaitun said...

fa*atip

Time raya aje tau,tapi buka envelope bila dah sampai rumah heheheh.....






kak Erna

Ya, itulah yang kita harapkan.
Kalau cerita pasal duit seronok sesangat. kami jarang berjumpa tulah sebab adik2 selalu bagi.