Wednesday, October 28, 2009

Birthday

HAPPY BIRTHDAY MY DEAR HUBBY.

Happy Birthday Comments at dazzlejunction.com

Yang ke berapa...? haaa, ini kena rahsiakan tapi sesiapa yang tahu umur saya , my hubby is older 1 year than me. Birthday celebration ditangguhkan dahulu sebab hubby tengah busy dengan kerja. Minggu ni kena pergi outstation ke utara sana. So kena sabar, balik dari outstation baru boleh treat..

Apa-apa pun, to my beloved hubby semoga diberkati, dipanjangkan usia, dimurahkan rezeki (supaya boleh jalan2 n shopping banyak2) dan mendapat kebahagian serta kejayaan di dunia dan akhirat. Aminnnn (readers pun boleh amin sama).

I'll always love you from the bottom of my heart.


13 comments:

aintsuperwoman said...
This comment has been removed by the author.
aintsuperwoman said...

Fullalaaa....ada orang nak sambut birthday! bestnyer! Kak Zai nak buat chocolate cake ke? Nak celebrate kat mana? berdua je ke? apa present nya?

saya nak kongsi satu ceritalah ka zai, dulu2 pernah sekali masa nak birthday hubby saya lupa sungguh nak belikan hadiah. Supaya dia tak kecik hati, malam tu sebelum pukul 12.00 saya dah standby, pakai comei-comei sikit, ambik riben yang panjang dan lebor sikit, lepas tu ikat kat tengkuk elok2......SAYAlah hadiahnya tu!! hehehe, terkujat diaaa......

Zaitun said...

aintsuperwoman

Cadang2 nak gi candle light tapi memandangkan siadik tu tinggal kesaorangan tak jadilah.Tukar plann lain, ada suggestion?kira2 orang tua punya function,Dangdut tak main ya... hehe
Psssttt... Fa, kalau bagi hadiah tu dia tak jadikan kenangan kahkahkah...

aintsuperwoman said...

hehehe....pening sikit nak bg suggestion nih...saya pun tengah memikiyokan pasei nak menyambut our anniversary tak lama lagi.mmmmm....apa yeee......cari je hadiah yg special, gi makan kat tempat yg special, si adik tu no problem, bawak sekali, so that dia pun boleh bagi hadiah sama.....barulah dia nampak how lovingnya mama dan papa dia...hehe

en_me said...

sweetnyerrr.. ehehe

Zaitun said...

aintsuperwoman

Mungkin juga pergi makan tempat masa dating berempat.You ingat tak n3 jodoh...hehehe mengimbas kembali kenangan lalu.

Zaitun said...

en_me

Terima kasih sudi singgah.

silversarina said...

Happy belated birthday buat hubby akak .. apa agaknya hadiah akak ye , try buat yang Fa buat, maunya encik hubby ternganga tak berkelip2 mata ...heheheh.

aintsuperwoman said...

isshh..bukan setakat ternganga weiiii...teruihh di terokamnyer!!! hahahahah......

Zaitun said...

silversarina

Nak buat macam Fa mungkin dah tak sexy.Apa taknya kalau malam suka sangat pakai baju kelawar hehe...

Dah veteren ni susah juga nak fikir sebab dah banyak tahun bagi hadiah.Mengaku tu dah....

Zaitun said...

aintsuperwoman

Terokam apenye..terus mendengkor ZZZZZZZzzzzzzzzzz.

cikmanggis said...

selamat hari lahir buat hubby mu ..semoga panjang umur dan sentiasa dalama rahmaNya

Zaitun said...

Salam CM

Terima kasih untuk doa.