Thursday, August 5, 2010

Buah Tangan



.
Buah tangan dari kawan anak balik bercuti dari London. Coklat ni isi dalamnya ada perasa mint memang sedap rasanya..

Bertambah lagi fm saya...

18 comments:

kak Erna said...

salam zaitun..nasib baik sampai sebelum puasa kan..boleh makan sepuasnya..kalau dah puasa nanti..selera kurang kan..

CikguZue said...

salam,
wah dapat sourvenir London tu. anak akak pergi kat area mana?

cikmanggis said...

salam zai..kita suka yang last sekali tu hehe.Selamat menyambut bulan Ramadhan dan selamat berpuasa buat zai seisi keluarga.

lemongrass said...

Kak Zai,
Salam. Memang ramai yg suka After Eight choc tu, kat sini pun banyak jual. Selalu nya orang makan lepas dinner kan :-)

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

samalah kak...

saya pun suka FM.. letak penuh2

anak usik pun tak bagi..

hehe..

ibuintan said...

coklat mahal mesti best kan, jauh pulak datangnye..

Ku Tak Sempurna said...

apa saja yg berkaitan dgn coklat adalah feveret sy..

.
.


nak sikit... ;D

Zaitun said...

kak Erna

Salam Erna...Ha'ah kalau tidak asyik tengok dalam fridge ajelah.Bila dah berbuka mana nak makan coklat.

Zaitun said...

CikguZue

Salam...anak kak Zai ada kat portsmouth tapi kawan anak belajar kat Leicester.

Zaitun said...

cikmanggis

Salam...Sama hobi.Terima kasih,sama juga buat cikmanggis sekeluarga selamat menyambut bulan Ramadhan dan selamat berpuasa.

Zaitun said...

lemongrass

Salam lg...ohh.. kat Oz pun banyak ya.Orang lain makan after dinner tapi kak Zai ikut suka hehehe....

Zaitun said...

azrina.03.07

Seronok collect fm ni ... dah jadi hobi,kak Zai pun tak bagi sesiapa sentuh.

Zaitun said...

ibuintan

Coklat mahal atau murah sama aje kalau sedap sekejap aje licin.

Zaitun said...

Ku Tak Sempurna

Coklat memang sedap tapi kalau ada nuts or raisin lagi sedap.

penjejak maya said...

salam ziarah ke sini..

Zaitun said...

penyejak maya

Salam...terima kasih sudi singgah.

fa*atip said...

**kejap kak Zai, nak turun bawah nak ambik COKELATTTTTTT** hehe

Tirana said...

Wah..dapat coklat..sedapnya.. Untung ada kawan yang ingat nak beli coklat sebagai buah tangan.