Friday, January 29, 2010

Nama2 Link Ku Hilang

Pagi ni selepas melakukan kerja2 rumah saya pun bukalah laptop, tengok pada screen apa dah jadi semua nama2 yang saya linkkan dah hilang. Kenapalah tangan yang baru sihat ni buat kerja yang tak patut dibuat. Mungkin seronok sangat dapat gunakan dua2 tangan sampai tertekan semuanya. Rasanya susah juga nak mengingati semua nama2 tu. Tapi alhamdulillah ada satu dua nama yang saya ingat untuk dijadikan panduan.

p/s : Setiap kesilapan boleh dijadikan pelajaran...

14 comments:

Sue @ Nenie said...

Salam Kak..
Alhamdulillah...Gembira dengar akak beransur sihat....

Saya dulu pun pernah hilang link...kes sibuk² nak tukor layout punya pasal...clik punya click...godek punya godek...last² terhilang...

Pastu terpaksalah jejak satu² n add link balik....

Ibu n Abah said...

kak zai,
mcm ni lah saya dulu...
tapi kita ni tak mati akal...
jerit jer panggil anak2 tolong...
dapatlah balik....

tajnur said...

Salam!
Kalau nama2 link hilang tak menjadi mslah sbb maklumat byk enjin mencari. Kena sabar sedikit tapi akhir2 dapat juga tapi kalau `sim card` handphone rosak, habis semua nombor2 telefon, mana nak cari wpun dapat ganti sim card dgn nombor yg sama.

azieazah said...

Salam Kak ZAI.. takper, soal kecil jer tu. Pelan2 trace balik.. pasni mesti belajar dari kesilapan kan?

Saya pun tumpang belajar juga...

Zaitun said...

Sue @ Nenie

W'salam

Kak Zai pun tak tahu macamana boleh hilang tapi takpe masih ada yang kak zai masih ingat.

Zaitun said...

Ibu n Abah


Orang macam kak Zai ni slow sikit maklumlah dah berumur bila hilang panik jugalah.Anak2 gelakkan kak Zai siap perli lagi "tua2 pun mau belajar" sabar jelah.

Zaitun said...

tajnur

W'salam

Macam aunty ni masaalah jugalah slow learner.Kena cari satu2 lepas tu salin.

Pernah juga terjadi pada h/p bukan sim kadnya yang hilang tapi dengan handphonenya sekali lebor.

Zaitun said...

azieazah


W'salam azie

Macam tulah, kak zai kena cari satu2dah buat silap kenalah perbetulkan.

silversarina said...

pernah beberapa kali dah jadi macam tu sebab kes gatal tangan lah saya ni ...hihi.

salam hujung minggu buat akak dan family .

Uncle Lee said...

Hi Zaitun, this what I call computer ada hiccups.
Or computer ada angin, ha ha.
Have a nice weekend, stay young and keep a song in your heart. Best regards, Lee.

cikmanggis said...

salam,biasa tu..lagi teruk jika berlaku kat cm yang tak pandai komputer..riuh minta tolong anak anak:)

Zaitun said...

silversarina

Konon nak meneroka lebih jauh tak sedar masih belum khatam hehehe...

Zaitun said...

Uncle Lee

Hai,

I pun tak tahu yang mana masuk angin, komputer ke I,
Anyway thanks for dropping by and best regards to you too.

Zaitun said...

cikmanggis


W'salam

Samalah kita budak baru belajar,anak2 yang jadi mangsa...